Punttikoulut

Kevään 2019 PUNTTIKOULUT nyt varattavissa!

Kevään 2019 punttikoulut ovat varattavissa jo nyt. Kannattaa olla nopea, sillä kurssit täyttyvät erittäin nopeasti. Punttikoulut sopivat kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille.

Crossfit 8000:n punttikoulu
OPtimal performance centerin punttikoulu
Rusan punttikoulu
(TÄYNNÄ!)

Vastuuvalmentajina toimivat tuore painonnoston EM-pronssimitalisti Anni Vuohijoki ja MM-tason kilpailija Sami Köngäs  sekä heidän henkilökohtainen valmentajansa, Suomen painonnostoliiton entinen päävalmentaja Mika Tiainen.

Ohjelmassa on painonnoston tekniikoiden oppimista ja kehon vahvistamista monipuolisin harjoittein. Lähtötasollasi ei ole merkitystä, sillä kartoitamme sen ensimmäisellä tunnilla ja harjoitukset tehdään kunkin osallistujan oman tason mukaisesti.

Jos sinulta jää tunteja väliin, voit käydä tekemässä korvaavat harjoitukset kevään muissa punttikouluissa. 12 harjoituskerran lisäksi järjestämme kaksi korvauskertaa.

Jos painonnoston ohjelmointi kiinnostaa, tammikuussa alkaa myös online-valmennus, joka on oiva  omaharjoittelulisä punttikouluun.

Tunnit järjestetään lähtökohtaisesti ilmoitettuun aikaan, mutta varaudu muutoksiin, koska Annin ja Samin kilpailu- ja harjoitusleirikalenteri saattaa elää hiukan heistä riippumattomista syistä! Tunteja on yhteensä 12 kpl + 2 korvauskertaa ajalla 8.2 – 31.5 (16 viikkoa eli bufferia muutoksiin).

Ilmoita viestissäsi kumpaan punttikouluun haluat osallistua!

Valmennuskurssin voi maksaa kerralla tai osamaksulla. Ilmoittautuessasi saat maksuohjeen sähköpostitse. Osamaksulla maksettaessa ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu 50% kurssin hinnasta.

Liikuntasetelit ja ePassi Sportti käyvät myös maksuvälineinä.

Lidl All Stars nuorten urheilijoiden kyykkykoulu