Seminaari: Ravitsemus osana urheilusuoritusta

Kisaan valmistautuminen tai raskaaseen urheilukoitokseen tähtääminen on paljon muutakin kuin H-hetken odottelua. Optimoidaksesi jaksamisen itse suorituksessa ja välttääksesi lihaksiston vaurioita sekä edistääksesi palautumista tulee sinun olla valmiina myös solutasolla.

Oli kyseessä jalkapallopeli, CrossFit-kilpailu tai painonpudotus painonnostokilpailuun, tulee kehoon saada maksimaalinen energiataso. Painoluokkalajeissa valmistautuminen voi olla viikkoja, mutta muissa teho- ja kestävyyssuorituksissa valmistautumiseen riittää muutama päivä. Tiedätkö sinä, miten varmistat lihaksien energiatason? Onko tankkauksen ajatuksena vain jäätelöpäivä ja mäkkärin drive-in? Eroaako painonpudotuslajien tankkaaminen kestävyyslajeista sittenkään?

CrossFit Herttoniemen tiloissa järjestettävällä luennolla käsitellään polttoaineen optimointi sekä valmistautuminen sekä lyhyeen (1-2h) että useamman päivän kilpailusuoritukseen. Lisäksi käymme läpi perusajatukset painonpudotuksesta ilman suorituskyvyn menetystä sekä keskustelemme, onko urheilijalla olemassa optimaalista kehonkoostumusta ja mitkä seikat tähän vaikuttavat.

Seminaarin ajankohta on 9.12. klo 12:00 – 14:00. Seminaarin hinta on 20 € ja ilmoittautuminen tapahtuu WODconnectin kautta.

Posted in News | Kommentit pois päältä artikkelissa Seminaari: Ravitsemus osana urheilusuoritusta
Comments are Closed